Renata Šarjaková, 21. únor 2007
Prazdroj: Pivo ze dřeva i nerezu chutná stejně
Srovnání kvality piva Pilsner, vyrobeného tradiční technologií a piva vyráběného novou technologií v nerezových tancích.
Srovnání kvality piva Pilsner, vyrobeného tradiční technologií a piva vyráběného novou technologií v nerezových tancích.
Klíčovou surovinou pro výrobu " zelené" energie o které se dnes hovoří již téměř denně, je biomasa ze speciálních plodin. O tom jako to zařídit hovoří tento článek.
Tento cyklus umožňuje atraktivní formou postupně nahlédnout do zákulisí výroby a zpracování hlavních vybraných komodit – mléka, obilí, masa, ryb, nápojů, konzervovaných potravin, ovoce a zeleniny či bioproduktů. Jednotlivé díly sledují cestu proměny zemědělského produktu přes postupné procesy zpracování ve finální produkt, tedy lákavý pokrm.