Přispěvovatel , 16. leden 2013
Pozvánka na odborný seminář
viz příloha

Vážení obchodní partneři,

dovolujeme si Vás pozvat na odborný seminář, který pořádá naše společnost Trouw Nutrition Biofaktory s. r.o. v druhé polovině ledna. V rámci programu Vám chceme představit nejnovější poznatky v oblasti výživy dojnic po otelení, neboli Fresh Cow Concept.

Správné nastavení úrovně výživy v období rozdoje je jednou z hlavních podmínek bezproblémové laktace dojnic a dobře zvládnutého tranzitního období. Je to zároveň klíč k dlouhověkosti krav a s tím související ziskovosti chovu.

Pokud byste se rádi o Fresh Cow Conceptu dozvěděli více, chtěli se informovat na potenciální hrozby chovu a vhodná preventivní opatření pro období před a po otelení, neměli byste si nechat tento seminář ujít. Naši odborníci Vám představí aktuální trendy, vysvětlí konkrétní živinové potřeby dojnic a doporučí vhodné postupy a doplňky krmné dávky.

Odborný seminář proběhne ve třech různých lokacích, a tak si můžete vybrat místo, které máte v dobré dojezdové vzdálenosti. Přehled lokací, konkrétní termíny, časový harmonogram a program akce naleznete v příloze.

Účast na semináři je bezplatná. Pro registraci stačí odpovědět na tento e-mail s uvedením:

·         jméno účastníka

·         název firmy

·         e-mailový kontakt

·         termín semináře, na který se hlásíte

Svou účast, prosíme, potvrďte nejpozději do čtvrtka 17. ledna 2013.

 

Věříme, že Vás tato pozvánka zaujala a srdečně se těšíme na viděnou.

S přátelským pozdravem

 

Ing. Marek Daňhel

odborný konzultant

 

Trouw Nutrition Biofaktory s.r.o.

Na Chvalce 2049

193 00 Praha 9

tel:   +420 281 920 737

fax:  +420 596 413 632

gsm:+420 606 693 870

e-mail: Marek.Danhel@nutreco.cz

www.biofaktory.com


Přiložené dokumenty:
průvodní dopis
pozvánka na seminář
Hodnocení => průměr 320
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář