Přispěvovatel , 26. září 2012
pozvánka na konferenci
Konference SÝRY - ZLÍN - 2012

Vážení kolegové, výrobci potravin, studenti !

 

Rád bych dal do Vaší pozornosti následující odbornou akci:

 

UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ ve spolupráci s JIHOČESKOU UNIVERZITOU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Vás zvou na konferenci:

 

SÝRY – ZLÍN – 2012

Perspektivy výroby sýrů a hodnocení jejich jakosti.

15. listopad 2012, Zlín

 

Konference je zaměřena na problematiku technologie výroby přírodních sýrů zrajících a je určena především výrobcům mléčných výrobků, farmářům, ale také studentům potravinářských oborů.

 

Součásti programu konference jsou vystoupení pozvaných předních odborníků z akademické a praktické sféry s aktuálními informacemi z vědy, legislativy a praxe.

 

Na konferenci budou prezentovány rovněž výsledky mladých vědeckých pracovníků - doktorandů formou posterů. Nejúspěšnější práce budou publikovány v recenzovaném odborném časopise Mlékařské listy.

 

Bližší informace včetně pozvánky a příhlášky naleznete na webových stránkách konference:

 

www.syry-zlin-2012.meu.zoznam.sk

 

Dovoluji si Vás rovněž zdvořile požádat o předání této informace dalším potenciálním zájemcům o účast na této akci.

 

Děkuji.

 

Za organizační výbor konference,

 

MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Fakulta technologická

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Nám. T. G. Masaryka 275

760 01 Zlín


Přiložené dokumenty:
pozvánka na konferenci
Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 280
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář