František Mariánek, 28. únor 2011
Přehlídka krajových specialit a kuchyně
Originální festival chutí z Čech, Moravy a Slezska

 

 



Koncept „Česká chuťovka"
Cílem aktivit sdružených pod pojmem Česká chuťovka“ je ukázat naše regiony prostřednictvím toho, co je u nás dobrého k jídlu a pití,a začít propagovat Českou republiku i jako možný cíl gastroturistiky.

Termín konání:16. – 19. červen 2011
Místo: Praha, Staroměstské nám.
Provozní doba: čt – so 10.00 – 20.00
                      ne 10.00 – 18.00

Zaměření:
prezentace jednotlivých regionů/krajů ČR prostřednictvím jejich místních specialit, regionálních otravinářských produktů a gastronomie, určené zahraničním návštěvníkům (turistům i odborníkům na cestovní ruch) a obyvatelům ČR (hlavně Prahy a okolí). Součástí je i 2. ročník Slavností pražské šunky

Přílohy ke stažení:
- ČESKÁ CHUŤOVKA 2011 regiony.pdf


Hodnocení => průměr 266
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář