František Mariánek, 23. listopad 2010
Pozvánka na seminář
Seminář: Jak se orientovat v kvalitě masných výrobků
Dne 30. 11. 2010 pořádá ČPS ve spolupráci s ÚZEI v Praze na Novotného Lávce další potravinářský úterek.

Pozvánka


Úvod:    

Popis skupin masných výrobků dle národních předpisů ČR

Hlavní část:

Co spotřebiteli prozradí etiketa balených a zabalených masných  výrobků?

Jak získat informace o nebalených masných výrobcích?

Co se rozumí masem při výrobě a označování masných výrobků?

Vybrané masné výrobky – požadavky stanovené národními předpisy ČR

Chráněná označením původu, Chráněná zeměpisná označení a Zaručené tradiční speciality.

Závěr přednášky a diskuse k dotčeným tématům.

Poslat článek emailem Vytisknout článek Článek : 105831 ; Vydáno : 23.11. 2010 ; Autor : Ing. Irena Suková

Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 480
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář