Jak je zajištěna trvanlivost biomléka? Proč je biomléko sladší? Proč se na biomléku netvoří „smetanová čepice?
Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 26. srpen 2025:
Kompost a jeho výhody - leták
Informační leták, kte ... více - 21. srpen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
číslo 8/2025&nbs ... více - 22. červenec 2025:
Bramborářský seminář v Březové
Bramborářský seminář 5. srpna 2025 o ... více
Renata Šarjaková, 3. leden 2006
Spotřebitelské otazníky týkající se biomléka.
Renata Šarjaková, 21. prosinec 2005
Pěstitelů ekologických plodin je u nás málo
Převážná většina ekologických farem v České republice se věnuje chovu hospodářských zvířata. Pěstitelé plodin se starají o pouhých pět procent z více než 230 000 hektarů šetrným způsobem obhospodařované půdy.
administrator administrator, 8. listopad 2005
Nové bioprodukty na českém trhu
Biočokoláda Sansibar, biolilková omáčka a BioOxyguard lněný olej nově na našem trhu.
administrator administrator, 8. listopad 2005
Největší rakouský biomarket otevřen ve Vídni
Pod názvem BIOMARKET byl v hlavním města Rakouska otevřen dosud největší tamní bio supermarket s prodejní plochou
administrator administrator, 8. listopad 2005
Investice do ekozemědělství se vyplatí
Více než 1000 delegátů ze 72 zemí se ve dnech 20. až 23. září již popatnácté sešlo v australském Adelaide na Světovém kongresu IFOAM (Mezinárodní federace hnutí ekologických zemědělců).
administrator administrator, 8. listopad 2005
Na návštěvě ekologické farmy
Desítky lidí se v pátek 15. 10. zajímaly o život na ekologické farmě rodiny Vránů, kteří žijí na samotě v Lužkovicích u Zlína. Při jedné z dalších akcí propagujících ekologické zemědělství si prohlédli chov ovcí a skotu. Čekaly je desítky různých specialit vyrobených z biopotravin, na rožni připravené jehněčí, ve velkých kotlích se vařila povidla i jehněčí guláš.
František Mariánek, 30. listopad -0001
Zpravodaj Bio-info