František Mariánek, 19. leden 2011
Tisková zpráva – MZe ČR
Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 31. říjen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
číslo 10 ... více - 26. srpen 2025:
Kompost a jeho výhody - leták
Informační leták, kte ... více - 21. srpen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
číslo 8/2025&nbs ... více
František Mariánek, 18. leden 2011
Dioxiny z Německa
Vyšetřování vzorků vajec, drůbeže a vepřového masa z Německa
František Mariánek, 17. leden 2011
Podle sdělení EFSA je maso a mléko z klonovaných zvířat bezpečné
Přehled výsledků výzkumu prováděného vědeckými pracovišti napříč Evropou.
František Mariánek, 15. leden 2011
Rezidua pesticidů: mýty a skutečnosti
Němečtí spotřebitelé považují informovanost o reziduích pesticidů v potravinách za špatnou.
František Mariánek, 14. leden 2011
Tisková zpráva -MZe ČR
Intenzivní kontroly se zaměřují nejen na potraviny, ale i na krmiva
František Mariánek, 13. leden 2011
Kontrolní plán pro pesticidy v potravinách ČR - 2010-2012
Program kontroly pro rezidua pesticidů v ČR pro roky 2010-2012, schválený mezirezortní pracovní skupinou.
František Mariánek, 11. leden 2011
Syrové mléko – chutně a bezpečně
Nákup syrového mléka z mlékomatu: Leták Ministerstva zemědělství seznámí spotřebitele s důležitými fakty a podmínkami zacházení s touto potravinou.
František Mariánek, 10. leden 2011
Společná výzva AK a PK ČR
SPOLEČNÁ VÝZVA AK ČR A PK ČR K OBCHODNÍM ŘEŤEZCŮM VE VĚCI ZNAČENÍ MASA A VAJEC ZNAČKOU ZÁRUKY „BEZ DIOXINŮ“
František Mariánek, 9. leden 2011
Sója, červené víno a oregáno udrží maso déle čerstvé
Nakládání hovězího masa do marinád obsahujících červené víno, sojovou omáčku a oregáno mělo příznivý vliv na dobu jeho skladovatelnosti.
František Mariánek, 7. leden 2011
Konzumace červeného masa a rakovina
Výsledky 35 studií neodhalují červené maso jako viníka nádorových onemocnění konečníku a tlustého střeva.




