Renata Šarjaková, 21. únor 2008
Bezpečnost potravin v popisu práce
Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 30. květen 2025:
Rodinný festival (Do)sečný věnec
Pozvánka na krásný rodinný festi ... více - 29. květen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
... více - 15. květen 2025:
Podcasty o zemědělství
Karlos videa - podcasty o zeměděství ... více
Renata Šarjaková, 19. únor 2008
První potraviny s detailními údaji
Nové značení v České republice zavedlo 17 domácích a mezinárodních výrobců.
Renata Šarjaková, 19. únor 2008
Nové chráněné názvy českých potravin
Nošovické kysané zelí a Pardubický perník byly zapsány do registru chráněných označení.
Renata Šarjaková, 14. únor 2008
Faktory ovlivňující cenu vajec
Různé faktory, které mají vliv na cenu potravin, zejména vajec.
Renata Šarjaková, 13. únor 2008
Podmáslí – význam a využití
Podmáslí, které má výživově příznivý obsah bílkovin, mastných kyselin a fosfolipidů, se uplatňuje v širokém spektru potravin.
Renata Šarjaková, 11. únor 2008
Akrylamid v potravinách a rakovina prsu
V rámci projektu HEATOX se zjišťovaly hladiny akrylamidu vázaného na hemoglobin v červených krvinkách u zdravých a nemocných žen.
Renata Šarjaková, 8. únor 2008
Rostlinné extrakty mohou potlačovat chuť k jídlu
Extrakt lipidů nacházejících se v chloroplastech rostlinných buněk by mohl dlouhodobě snižovat chuť k jídlu.
Renata Šarjaková, 8. únor 2008
Dekofeinace zeleného čaje superkritickým oxidem uhličitým při zachování katechinů
Je popsána dekofeinace zeleného čaje superkritickým CO2, postup je šetrný na obsah katechinů.
Renata Šarjaková, 7. únor 2008
Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu
Potravinářská komora Vás zve na seminář: "Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu".
Renata Šarjaková, 7. únor 2008
Potravinářská komora zve na workshop
Potravinářská komora ČR si Vás dovoluje pozvat na workshop: "Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa, standardy řetězců, výstupy v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD".