Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Dekofeinace zeleného čaje superkritickým oxidem uhličitým při zachování katechinů
Renata Šarjaková, 8. únor 2008
Dekofeinace zeleného čaje superkritickým oxidem uhličitým při zachování katechinů
Je popsána dekofeinace zeleného čaje superkritickým CO2, postup je šetrný na obsah katechinů.

Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu
Renata Šarjaková, 7. únor 2008
Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu

Potravinářská komora Vás zve na seminář: "Pojišťování rizik v potravinářském průmyslu".


Potravinářská komora zve na workshop
Renata Šarjaková, 7. únor 2008
Potravinářská komora zve na workshop

Potravinářská komora ČR si Vás dovoluje pozvat na workshop: "Chemická bezpečnost v pekárenské výrobě, legislativa, standardy řetězců, výstupy v rámci projektů ICARE a TRUEFOOD".


Ceny potravin nadále porostou
Renata Šarjaková, 6. únor 2008
Ceny potravin nadále porostou
Ceny potravin v následujících třech letech podle odhadu odborníků porostou.

Zelináři zvýšili produkci
Renata Šarjaková, 6. únor 2008
Zelináři zvýšili produkci
Situace zelinářů v České republice se po letech propadů stabilizovala. Pěstitelé vloni mírně zvýšili tržní produkci zeleniny

Česká biopotravina roku 2007
Renata Šarjaková, 5. únor 2008
Česká biopotravina roku 2007
Českou biopotravinou roku 2007 se stal Pošumavský bio med

Nové potravinářské předpisy EU - leden 2008
Renata Šarjaková, 5. únor 2008
Nové potravinářské předpisy EU - leden 2008
Nové potravinářské předpisy EU - leden 2008

Dotované mléko a mléčné výrobky ve školním roce 2007/2008
Renata Šarjaková, 5. únor 2008
Dotované mléko a mléčné výrobky ve školním roce 2007/2008
Dotované mléko a mléčné výrobky ve školním roce 2007/2008

Vliv složek na masné výrobky
Renata Šarjaková, 5. únor 2008
Vliv složek na masné výrobky
Vliv složek na masné výrobky
Nové masné výrobky s významnou přidanou hodnotu.

Inulin v masných výrobcích
Renata Šarjaková, 5. únor 2008
Inulin v masných výrobcích
Inulin v masných výrobcích

Úvodní stranaZprávyPotravinářství