Renata Šarjaková, 7. únor 2014
Namlít se smí jen před zákazníkem
Podle § 9 odst. 3 vyhlášky č. 326/2001 Sb. musí být mleté čerstvé maso připravováno jen před zákazníkem (spotřebitelem), výjimkou je mleté maso balené.
Čtyři držitelé značky Regionální potravina se ve dnech 17. – 26. ledna 2014 představí v Berlíně v rámci potravinářského veletrhu Internationale Grüne Woche. Návštěvníci se mohou těšit na šunky, paštiky, pivo a další pochutiny z českých a moravských regionů.
Držitelé značky Regionální potravina představí oceněné výrobky na veletrhu cestovního ruchu REGIONTOUR a GO 2014 v gastronomické sekci RegFoodFest – festivalu krajových specialit a regionálních potravin. Akce proběhne od 16. do 19. ledna v pavilonu P na brněnském výstavišti.