Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Maso jako karcinogen?
František Mariánek, 31. říjen 2015
Maso jako karcinogen?
Světová zdravotnická organizace vydatně rozvířila vody stravování.

Šetření průměrných cen vybraných výrobků 2015
Renata Šarjaková, 23. říjen 2015
Šetření průměrných cen vybraných výrobků 2015

potravinářské výrobky


Stát povolí přikyselování vína
Renata Šarjaková, 22. říjen 2015
Stát povolí přikyselování vína
Vínečko

Podpora vývoje při zpracování zeměděl. produktů
František Mariánek, 22. říjen 2015
Podpora vývoje při zpracování zeměděl. produktů
1. kolo - Pravidla pro žadatele - operace 16.2.2 Podpora vývoje nových produktů, postupů a technologií při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh

Do výběrového řízení na podporu regionálních
Renata Šarjaková, 16. říjen 2015
Do výběrového řízení na podporu regionálních

Do výběrového řízení na podporu regionálních potravin se přihlásilo 9 agentur


Nabídka mléčných a masných výrobků s označením KLASA se
Renata Šarjaková, 15. říjen 2015
Nabídka mléčných a masných výrobků s označením KLASA se

Nabídka mléčných a masných výrobků s označením KLASA se rozrůstá


Zpráva o výsledcích sledování a vyhodnocování cizorodých látek v potravních řetězcích v rezortu zemědělství v roce 2014
Renata Šarjaková, 14. říjen 2015
Zpráva o výsledcích sledování a vyhodnocování cizorodých látek v potravních řetězcích v rezortu zemědělství v roce 2014

Odbor bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství vydal Zprávu o výsledcích sledování a vyhodnocování cizorodých látek v potravních řetězcích v rezortu zemědělství v roce 2014.


Seminář ke Světovému dni výživy 2015
Renata Šarjaková, 7. říjen 2015
Seminář ke Světovému dni výživy 2015
Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci s Výzkumným ústavem potravinářským Praha, v.v.i. a Společností pro výživu pořádají
Seminář ke Světovému dni výživy

Do Národního zemědělského muzea Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?
Renata Šarjaková, 1. říjen 2015
Do Národního zemědělského muzea Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Jaké jídlo je zdravé k snídani a jak správně nakupovat potraviny a kam je doma uložit jsou témata, s nimiž se mohou v pátek a sobotu seznámit děti i dospělí v Národním zemědělském muzeu (NZM) v Praze. Ministerstvo zemědělství tam ve spolupráci s NZM pořádá akci pro celou rodinu nazvanou Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?


Regionální potravina Moravskoslezského kraje představila vítěze soutěže
Renata Šarjaková, 29. září 2015
Regionální potravina Moravskoslezského kraje představila vítěze soutěže
(Ostrava, 26. září 2015) Na výstavě Život na zahradě proběhlo slavnostní vyhlášení soutěže Regionální potravina, během kterého bylo oceněno značkou Regionální potravina Moravskoslezského kraje osm výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi.

Úvodní stranaZprávyPotravinářství