Agrární komora České republiky a chovatelé drůbeže a nosnic sdružení v Českomoravské drůbežářské unii, společně se zástupci veterinární správy připravili pro spotřebitele již tradiční předvelikonoční setkání s novináři tak, aby mohli upozornit na aktuální problematiku v produkci drůbežího masa a vajec.
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 30. květen 2025:
Rodinný festival (Do)sečný věnec
Pozvánka na krásný rodinný festi ... více - 29. květen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
... více - 15. květen 2025:
Podcasty o zemědělství
Karlos videa - podcasty o zeměděství ... více
Agrární komora České republiky a chovatelé drůbeže a nosnic sdružení v Českomoravské drůbežářské unii, společně se zástupci veterinární správy připravili pro spotřebitele již tradiční předvelikonoční setkání s novináři tak, aby mohli upozornit na aktuální problematiku v produkci drůbežího masa a vajec.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) se zúčastnila koordinovaného kontrolního program EU se zaměřením na potraviny nabízené prostřednictvím internetu (CCP_eFOOD).
České firmy se již pátým rokem prezentovaly na jednom z nejvýznamnějších potravinářských veletrhů v Asii – FOODEX JAPAN.
Konference: Potraviny, zdraví a výživa. Podtitul: Bílkoviny
Používání lokálních surovin navíc s ohledem na sezónnost je dnes považováno za základ moderní gastronomie. Dáte-li navíc přednost bioproduktům, získáte nejen kvalitní surovinu, ale zároveň podpoříte producenty, kteří dali přednost přirozenému způsobu pěstování plodin a chovu zvířat bez negativních vlivů na životní prostředí.
Vážení výrobci potravin,
dovolujeme si Vás pozvat na seminář Jak správně značit potraviny? v rámci projektu Regionální potravina pod záštitou Ministerstva zemědělství a Státního zemědělského intervenčního fondu.
Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uskutečnila v roce 2017 kontrolní akci s cílem ověřit, zda výrobci a dovozci informují na obalu spotřebitele o použití ionizujícího záření u potravin, které byly touto technologií ošetřeny. Tuto informační povinnost ukládají evropské i národní právní předpisy.
České potraviny na prestižním veletrhu Internationale Grüne Woche
Regionální potraviny na veletrzích GO a REGIONTOUR