Renata Šarjaková, 12. červenec 2017
21 důkazů, že Němci nakupují lepší jídlo než Češi
Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Otice
Ministerstvo zemědělství ... více - 13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Hukvaldy
Ministerstvo zemědělství ... více - 27. únor 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
... více
Renata Šarjaková, 19. červen 2017
Průměrná cena másla výrazně vzrostla i kvůli slabému euru
Průměrná cena másla v ČR vzrostla od loňského června zhruba o deset korun, je nad čtyřicetikorunovou hranicí a vydrží tam minimálně další dva měsíce.
Renata Šarjaková, 13. červen 2017
KLASA má další přírůstky - informace ze dne 9.6.2017
Mezi další kvalitní výrobky, které ponesou logo KLASA, se nově řadí Písecký Gothaj, Štramberské uši od Hezounů a chutná jablka.
Renata Šarjaková, 9. červen 2017
Potravinářská inspekce a Policie ČR budou intenzívněji spolupracovat
Ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce (SZPI) Ing. Martin Klanica a policejní prezident genmjr. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý dnes podepsali dohodu o spolupráci, která přináší novou vyšší kvalitu stávajících vztahů obou institucí.
Renata Šarjaková, 6. červen 2017
Zjistit původ potraviny je nejsnazší u masa a vajec
Čeští spotřebitelé se stále více zajímají o původ potravin a preferují české výrobky.
Renata Šarjaková, 6. červen 2017
Vyjádření SZIF k článku z Mladé fronty DNES k tématu značek regionálních potravin
Vyjádření SZIF k článku z Mladé fronty DNES k tématu značek regionálních potravin
Renata Šarjaková, 26. květen 2017
Osmý ročník soutěže Regionální potravina
Kvalita, výjimečnost, původ surovin a patriotismus. To jsou hlavní důvody, proč dát přednost produktům oceněným značkou Regionální potravina. Soutěž o Regionální potravinu 2017 v jednotlivých krajích právě startuje. Letos již poosmé. Které výrobky obsadí nejvyšší příčku a budou daný kraj reprezentovat? To se dovíme už brzo.
Renata Šarjaková, 22. květen 2017
PRO-BIO hledá alternativy k palmovému oleji
Od počátku svého podnikání se společnost PRO-BIO věnuje zpracování a distribuci kvalitních ekologicky certifikovaných potravin s transparentním a udržitelným způsobem výroby a dohledatelností původu.
Renata Šarjaková, 22. květen 2017
Omezit plýtvání potravinami
Objem potravinového odpadu v EU se odhaduje na 88 milionů tun ročně, což představuje 173 kg na obyvatele. ©AP Images/European Union-EP