Info
Zprávy
Cross compliance
Výzkum v praxi
Dokumenty
Zprávy
Dotace
Legislativa
Zemědělství
Lesnictví a myslivost
Potravinářství
Jakost
Bezpečnost potravin
Komodity
Ekologické zemědělství
Rozvoj venkova
Kraj a obce
Vzdělávání
Vodní hospodáství
Obnovitelné zdroje
Obecné informace
Agrární komora ČR
Evropská unie
Zahraničí
Zemědělská technika
Inzerce
Odkazy
Agrární komora
Agroweb
Agris
Asociace soukr. zemědělství
Agronavigátor - ÚZEI
Moravskoslezský kraj
Min. zemědělství
Min. pro místní rozvoj
Min. životního prostředí
Státní zem. interv. fond
Český statistický úřad
Sbírka zákonů
Obchodní rejstřík
Portál veřejné správy
Vláda ČR
Evropská unie
Státní správa
Poradci MZe
Krajská informační střediska
Infovenkov
Aktuality
13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Otice
Ministerstvo zemědělství ...
více
13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Hukvaldy
Ministerstvo zemědělství ...
více
27. únor 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
...
více
Kalendář akcí
<-
Duben - 2025
->
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Dnešní akce:
Na tento den není naplánovaná žádná akce.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství
Počet článků:
1178
1
...
107
108
109
110
111
...
118
.
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Limitované obohacování potravin ve Švýcarsku
Nové švýcarské nařízení stanovuje přípustné formy vitaminů a minerálií a nejvyšší přípustná množství v potravinách.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 27. červen 2006
Zásady správného grilování
Při grilování masa je potřeba dodržovat některé zásady.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 29. květen 2006
Normy pro potravinářské stroje
Komise zveřejňuje seznam evropských norem harmonizovaných podle směrnice 98/37, která zahrnuje požadavky na veškerá strojní zařízení.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 29. květen 2006
Fólie z kaseinu pro balení potravin
Patentovaným postupem lze vyrobit fólii ze směsi kaseinu a glycerinu odolnou vůči vodě a použitelnou samostatně nebo jako součást laminovaného obalu.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 26. květen 2006
Indikátory čerstvosti potravin
Systémy se schopností podávat informace o kvalitě výrobku, jeho bezpečnosti, historii a původu.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 26. květen 2006
Snahy o povinnou fortifikaci kys. listovou
FSA ve Velké Británii projednává návrh na povinné obohacování mouky či chleba foláty.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
Čokoláda - lék na kardiovaskulární onemocnění?
Nová studie za účasti pacientů s CVD by měla definitivně objasnit účinky flavonoidů z čokolády na srdeční choroby.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
Maliny - významný zdroj antioxidantů
Maliny obsahují téměř desetkrát více antioxidantů než rajčata nebo brokolice.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 22. květen 2006
Fytosteroly v rýžovém mléce
Úřad EFSA vydal kladné stanovisko k přídavku fytosterolového přípravku Diminicol finské společnosti Teriaka do rýžového nápoje. Některé aplikace tohoto přípravku byly schváleny již v r. 2004.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 11. květen 2006
Inovační sojové bílkoviny
Využití sojových proteinů v masném průmyslu.
celý článek >>
Počet článků:
1178
1
...
107
108
109
110
111
...
118
.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství