Info
Zprávy
Cross compliance
Výzkum v praxi
Dokumenty
Zprávy
Dotace
Legislativa
Zemědělství
Lesnictví a myslivost
Potravinářství
Jakost
Bezpečnost potravin
Komodity
Ekologické zemědělství
Rozvoj venkova
Kraj a obce
Vzdělávání
Vodní hospodáství
Obnovitelné zdroje
Obecné informace
Agrární komora ČR
Evropská unie
Zahraničí
Zemědělská technika
Inzerce
Odkazy
Agrární komora
Agroweb
Agris
Asociace soukr. zemědělství
Agronavigátor - ÚZEI
Moravskoslezský kraj
Min. zemědělství
Min. pro místní rozvoj
Min. životního prostředí
Státní zem. interv. fond
Český statistický úřad
Sbírka zákonů
Obchodní rejstřík
Portál veřejné správy
Vláda ČR
Evropská unie
Státní správa
Poradci MZe
Krajská informační střediska
Infovenkov
Aktuality
13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Otice
Ministerstvo zemědělství ...
více
13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Hukvaldy
Ministerstvo zemědělství ...
více
27. únor 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
...
více
Kalendář akcí
<-
Květen - 2025
->
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Dnešní akce:
Na tento den není naplánovaná žádná akce.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství
Počet článků:
1178
1
...
103
104
105
106
107
...
118
.
Renata Šarjaková, 24. říjen 2006
Informace Potravinářské komory
Informace Potravinářské komory ČR.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Produkce masa ve světě
Produkce masa ve světě
celý článek >>
Renata Šarjaková, 5. říjen 2006
Světový obchod s masem v roce 2006
Světový obchod s masem v roce 2006
celý článek >>
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 27. červenec 2006
Obsah vápníku a fosforu v sýrech
Jsou porovnány obsahy sušiny, bílkovin, tuku, vápníku a fosforu u souboru 16 druhů přírodních a tavených sýrů.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Regulace tvorby dutin v sýru
Výsledkem projektu společnosti NIZO je informace o parametrech ovlivňujících nežádoucí vznik dutin v polotvrdých sýrech.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 26. červenec 2006
Detekce alergenu na povrchu potravinářských zařízení
Společnost Biotrace vyvinula nový způsob kontroly odstranění reziduí proteinu pomocí testu TECRA Aller-tect.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 25. červenec 2006
Nový web o alergiích v cateringu
Nově vytvořená webová stránka přináší informace o možných potravinových alergiích v oblasti cateringu a způsobech jak se vyhnout jejich vzniku.
celý článek >>
Počet článků:
1178
1
...
103
104
105
106
107
...
118
.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství