Info
Zprávy
Cross compliance
Výzkum v praxi
Dokumenty
Zprávy
Dotace
Legislativa
Zemědělství
Lesnictví a myslivost
Potravinářství
Jakost
Bezpečnost potravin
Komodity
Ekologické zemědělství
Rozvoj venkova
Kraj a obce
Vzdělávání
Vodní hospodáství
Obnovitelné zdroje
Obecné informace
Agrární komora ČR
Evropská unie
Zahraničí
Zemědělská technika
Inzerce
Odkazy
Agrární komora
Agroweb
Agris
Asociace soukr. zemědělství
Agronavigátor - ÚZEI
Moravskoslezský kraj
Min. zemědělství
Min. pro místní rozvoj
Min. životního prostředí
Státní zem. interv. fond
Český statistický úřad
Sbírka zákonů
Obchodní rejstřík
Portál veřejné správy
Vláda ČR
Evropská unie
Státní správa
Poradci MZe
Krajská informační střediska
Infovenkov
Aktuality
30. květen 2025:
Rodinný festival (Do)sečný věnec
Pozvánka na krásný rodinný festi ...
více
29. květen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
...
více
15. květen 2025:
Podcasty o zemědělství
Karlos videa - podcasty o zeměděství ...
více
Kalendář akcí
<-
Červen - 2025
->
Po
Út
St
Čt
Pá
So
Ne
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Dnešní akce:
Na tento den není naplánovaná žádná akce.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství
Počet článků:
1214
1
...
102
103
104
105
106
...
122
.
Renata Šarjaková, 12. září 2007
Mlékárenský závod Muller buduje zařízení na výrobu etanolu
Částečně odcukřený permeát z výroby laktózy bude fermentován na etanol. Výroba etanolu vychází efektivněji než bioplynu nebo kvasnic.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 11. září 2007
Nové možnosti čerpání finančních podpor pro výrobce potravin
Informační seminář "Nové možnosti čerpání finančních podpor pro výrobce potravin".
celý článek >>
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Obsah trans-a-cis-iso-a-hořkých kyselin jako indikátor senzorické stability piva
Na základě studia dynamiky změn obsahu trans-a-cis-iso-a-hořkých kyselin lze usuzovat na změny jakosti piva.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Nová revoluční metoda měření rozpuštěného kyslíku pro nápojový průmysl
Je popsán princip optické metody na měření rozpuštěného kyslíku v nápojích a jeho výhody.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Potraviny ze surovin ekologického zemědělství Část II:Technologicko-organizační aspekty výroby biopiva a biosladu
Jsou popsány podmínky pro výrobu biosladu a biopiva v ČR.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Nové zařízení Tetra Pak na dávkování citlivých přísad
Zatížení FlexDos přidává šetrné funkční složky do nápojů injekcí až po sterilizaci samotného výrobku.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 6. září 2007
Nové zařízení na smažení snižuje spotřebu oleje
Nové zařízení snižuje spotřebu oleje na smažení potravin obalovaných ve strouhance. Smažící olej se ohřívá vně pánve.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 5. září 2007
Změny funkčních vlastností syrovátkových koncentrátů modifikací bílkovinného složení
Porovnání pěnotvorných, emulgačních a gelotvorných vlastností retentátu z WPC po oddělení alfa-laktalbuminu a běžného WPC.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 5. září 2007
BRAFO: výzkumný projekt EU
Projekt se zaměřuje na vytvoření rámce pro analýzu rizika a prospěchu z potravin a složek potravin.
celý článek >>
Renata Šarjaková, 4. září 2007
174 nových aromatizujících látek GRAS
Panel expertů FEMA publikoval 23. vydání aromatických látek obecně považovaných za nezávadné (GRAS).
celý článek >>
Počet článků:
1214
1
...
102
103
104
105
106
...
122
.
Úvodní strana
Zprávy
Potravinářství