Úvodní stranaZprávyPotravinářství
Stanovisko MZe (SZPI a SVS) ve věci označování rostlinných potravin názvy živočišných produktů ke dni 1. 2. 2023

Jak uvádět příchuť vyrobenou z přírodních složek?

KLASA slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobků
Renata Šarjaková, 20. leden 2023
KLASA slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobků

KLASA slaví dvacetiny, nadělila si přes dvacet nově oceněných výrobků


Zpráva o tvorbě nových receptur a ověření senzorických vlastností druhů piv s využitím nespotřebovaného pečiva jako druhotné suroviny a s cílem omezit plýtvání potravinami
Renata Šarjaková, 20. leden 2023
Zpráva o tvorbě nových receptur a ověření senzorických vlastností druhů piv s využitím nespotřebovaného pečiva jako druhotné suroviny a s cílem omezit plýtvání potravinami

Funkční úkol zadaný Ministerstvem zemědělství BAT Centru na Mendelově univerzitě v Brně (kategorie 6.4), 2022.


Czech food expo 2023
Renata Šarjaková, 17. leden 2023
Czech food expo 2023

Výstaviště České Budějovice si Vás dovoluje srdečně pozvat k účasti na Národním potravinářském veletrhu Czech Food Expo, který s podporou Ministerstva zemědělství ČR a Potravinářské komory ČR připravujeme v termínu 11. - 14. května 2023 na Výstavišti České Budějovice.


Odborný seminář PK: Ekologické a udržitelné aspekty označování na obalech potravin a potravinářská legislativa
Renata Šarjaková, 17. leden 2023
Odborný seminář PK: Ekologické a udržitelné aspekty označování na obalech potravin a potravinářská legislativa

Datum konání: 23. března 2023                          

Forma konání: Národní zemědělské muzeum, velký sál, 3. patro, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7


Přístup SZPI ke kontrole hmotnosti

Velká Británie se má stát předním světovým výrobcem laboratorně vyráběného masa

2022/2534, Prováděcí nařízení Komise, kterým se povoluje uvedení beta-laktoglobulinu z kravského mléka (beta-laktoglobulin) na trh jako nové potraviny a kterým se mění prováděcí nařízení (EU) 2017/247

Přístup SZPI k posuzování zaměnitelnosti složek potraviny glukózo-fruktózový/fruktózo-glukózový sirup a řepný cukr u totožných potravin v rámci hodnocení dvojí kvality potravin

Úvodní stranaZprávyPotravinářství