Renata Šarjaková, 6. květen 2021
Bezpečnost potravin a novinky nejen v potravinářské legislativě

Potravinářská komora ČR zve zájemce na webinář věnovaný novinkám v potravinovém právu, vybraným tématům z oblasti bezpečnosti potravin a zkušenostem dozorových orgánů při aplikaci potravinového práva. 

Součástí webináře budou ale také novinky z oblasti životního prostředí. Zaměříme se také na doplňky stravy a jejich zdravotní bezpečnost – součástí přednášky budou informace k posuzování doplňků stravy SZÚ, k připravovaným novinkám v legislativě pro použití některých látek ale také k použití rostlin a jejich extraktů do doplňků stravy a běžných potravin.

Z důvodu nepředvídatelné epidemické situace proběhne seminář prostřednictvím aplikace MS TEAMS.

Datum konání: 10. června 2021 
Forma konání: prostřednictvím MS TEAMS 
Vložné: 1000,- Kč (včetně DPH) 
Začátek webináře: 9:00 hodin 

NA WEBINÁŘ JE NUTNÉ SE ZAREGISTROVAT! Registraci včetně platby je nutné provést nejpozději do 5. června 2021!

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování semináře. Pokyny k registraci a k platbě naleznete na konci pozvánky. 

Bližší informace naleznete v příloze.


Hodnocení 1 | 2 | 3 | 4 | 5 => průměr 004
K článku nebyl zatím napsán žádný komentář