Odkazy
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
Aktuality
- 13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Otice
Ministerstvo zemědělství ... více - 13. březen 2025:
Jednotná žádost 2025 - Hukvaldy
Ministerstvo zemědělství ... více - 27. únor 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
... více
Renata Šarjaková, 6. březen 2006
Nové emulgátory usnadňující šlehání těst
Nové emulgátory usnadňující šlehání těst
Společnost Palsgaard uvedla na trh dva nové emulgátory –EMULPALS®210 a EMULPALS®212, určené pro prodlužování čerstvosti šlehaných pekařských výrobků.
Dánská společnost Palsgaard vyrábí pod obchodní značkou Palsgaard® širokou škálu emulgátorů určených pro výrobu stabilních, lehkých šlehaných směsí, které si udržují odpovídající stabilitu před i během pečení, a napomáhají vytváření jemné, homogenní struktury střídky. Nejnovějšími výrobky společnosti jsou EMULPALS®210 a EMULPALS®212, které představují cenově velmi výhodné šlehací emulgátory, napomáhající snižování vysychání pečiva, resp. prodlužování doby jejich čerstvosti a elasticity, což jsou u výrobků tohoto typu nejžádanější atributy. Dále tyto nové výrobky zajišťují jemnou, pravidelnou a flexibilní strukturu střídky, jemný, hladký povrch pečiva a rychlé našlehání. Oba výrobky jsou vyrobeny na přírodní bázi bez GMO ingrediencí a neobsahují sóju.
Hodnocení
=> průměr 379