Zdravotní problémy dojnic spojené s krmivy
Renata Šarjaková, 12. září 2007
Zdravotní problémy dojnic spojené s krmivy
Výbor pro zdraví zvířat IDF (International Dairy Federation) se zaměřuje na nemoci dojnic související s krmivy a hledá způsoby jak zlepšit jejich welfare.

Pozvánka do kurzu
Renata Šarjaková, 11. září 2007
Pozvánka do kurzu

ÚZPI pořádá kurz "Postup při zpracování projektu pro PRV".


Seminář k obsahu zákoníku práce
Renata Šarjaková, 11. září 2007
Seminář k obsahu zákoníku práce

Zemědělský svaz ČR pořádá "Seminář k obsahu zákoníku práce, dalším souvisejícím právním úpravám a k sociálnímu dialogu".


Nové možnosti čerpání finančních podpor pro výrobce potravin
Renata Šarjaková, 11. září 2007
Nové možnosti čerpání finančních podpor pro výrobce potravin
Informační seminář "Nové možnosti čerpání finančních podpor pro výrobce potravin".

Zlepšování životního prostředí a kvality života ve venkovském prostoru
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Zlepšování životního prostředí a kvality života ve venkovském prostoru

Moravskoslezské centrum odborného vzdělávání pro rozvoj venkovského prostoru pořádá seminář "Zlepšování životního prostředí a kvality života ve venkovském prostoru".


Průměrné ceny zemědělských výrobců
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Průměrné ceny zemědělských výrobců
Agrární informace - Průměrné ceny zemědělských výrobců

Olej zcela prostý trans-mastných kyselin
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Olej zcela prostý trans-mastných kyselin
Společnost Dunkin´Brands vyvinula nový olej bez trans-tuků určený zejména pro výrobu koblih, croissantů, bagelů a muffinů.

Modrý jazyk trápí německé chovatele
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Modrý jazyk trápí německé chovatele
Bluetongue v posledních týdnech postihuje stále větší množství přežvýkavců v Německu.

Obsah trans-a-cis-iso-a-hořkých kyselin jako indikátor senzorické stability piva
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Obsah trans-a-cis-iso-a-hořkých kyselin jako indikátor senzorické stability piva
Na základě studia dynamiky změn obsahu trans-a-cis-iso-a-hořkých kyselin lze usuzovat na změny jakosti piva.

Nová revoluční metoda měření rozpuštěného kyslíku pro nápojový průmysl
Renata Šarjaková, 10. září 2007
Nová revoluční metoda měření rozpuštěného kyslíku pro nápojový průmysl
Je popsán princip optické metody na měření rozpuštěného kyslíku v nápojích a jeho výhody.