František Mariánek, 23. září 2010
Program rozvoje venkova
Opatření I.3.4 Využívání poradenských služeb
Riziko onemocnění salmonelózou pro lidi existuje, nikoli však jen prostřednictvím čerstvého drůbežího masa. Salmonely, které jsou všudypřítomné v okolním prostředí, mohou kontaminovat potraviny, zejména takové, které jim poskytnou „živnou půdu“, tj. jsou vlhké, popřípadě sladké.
Téměř třetina potravin konzumovaných v Evropě pochází z rostlin, jež opyluje hmyz - tedy z velké části
včely.
Senátoři chtějí zavést lhůtu pro vyjasnění vlastnictví k půdě
Nezdanitelná podpora trhu v odvětví mléka a mléčných výrobku
Altán u Bezručova pramene v lázních Jeseník
se díky Lesům ČR dočkal obnovy
Lesy ČR vyhlásily jednoroční tendry, práce v lesích budou po 1.lednu 2011 v každém případě pokračovat