Ministr Drobil jednal v Ostravě s největšími znečišťovateli ovzduší
František Mariánek, 27. září 2010
Ministr Drobil jednal v Ostravě s největšími znečišťovateli ovzduší

Tématem jednání byly možnosti čerpání peněz v rámci výzvy a dohoda o zlepšení životního prostředí nad její rámec.


Země živitelka 2010
František Mariánek, 27. září 2010
Země živitelka 2010
(Praha, 22. září 2010) Inspektorát České obchodní inspekce Jihočeský a Vysočina provedl Ve dnech 26. srpna až 31. srpna na českobudějovickém výstavišti kontrolní akci při konání mezinárodní výstavy Země živitelka.

Zpráva o trhu obilovin z 16.9.2010
Přispěvovatel , 27. září 2010
Zpráva o trhu obilovin z 16.9.2010
Zpráva o trhu obilovin z 16.9.2010

Zpravodaj  BIO-INFO
František Mariánek, 27. září 2010
Zpravodaj BIO-INFO

Bio-info

Informační portál pro ty, kteří žijí BIO

27. 9. 2010


Kůrovcová kalamita odvrácena
Přispěvovatel , 27. září 2010
Kůrovcová kalamita odvrácena
Objem kůrovcového dříví zpracovaného v srpnu u Lesů ČR dosáhl pouhých 52 tisíc m3, což je 34 % množství zpracovaného v loňském srpnu, a také například přibližně polovina objemu zpracovaného v letošním roce za stejné období v Národním parku Šumava.

Podpora včelařů
František Mariánek, 24. září 2010
Podpora včelařů

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ I V LETOŠNÍM ROCE PODPOŘIL VČELAŘE DVĚMA MILIÓNY KORUN


Program rozvoje venkova
František Mariánek, 23. září 2010
Program rozvoje venkova
Opatření I.3.4 Využívání poradenských služeb

 


Silážní konzervační přípravky 2010
Přispěvovatel , 22. září 2010
Silážní konzervační přípravky 2010
Silážní konzervační přípravky 2010

Poraďte si s barvou na kov
Přispěvovatel , 22. září 2010
Poraďte si s barvou na kov
Kovové materiály podléhají působením povětrnostních vlivů korozi. Proto musíme jejich povrch chránit vhodným odolným nátěrem, který dokáže výrazným způsobem prodloužit životnost.

Salmonely nepodceňujeme
František Mariánek, 21. září 2010
Salmonely nepodceňujeme

Riziko onemocnění salmonelózou pro lidi existuje, nikoli však jen prostřednictvím čerstvého drůbežího masa. Salmonely, které jsou všudypřítomné v okolním prostředí, mohou kontaminovat potraviny, zejména takové, které jim poskytnou „živnou půdu“, tj. jsou vlhké, popřípadě sladké.