Tisková zpráva MZe ze dne 30.11.2011
František Mariánek, 1. prosinec 2011
Tisková zpráva MZe ze dne 30.11.2011
Ministr Bendl stojí v boji proti levným vejcím z dovozu na straně českých drůbežářů

T I S K O V Á   Z P R Á V A
František Mariánek, 29. listopad 2011
T I S K O V Á Z P R Á V A

Krásy jihomoravského Znojma
je možné díky Lesům ČR pozorovat ze zbrusu nové vyhlídky


Projekt Moravskoslezského kraje podpoří dotace z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko
František Mariánek, 29. listopad 2011
Projekt Moravskoslezského kraje podpoří dotace z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko

V Ostravě plánují realizovat rekonstrukci prostoru před nádražím Svinov


Nový insekticid emamectin
agronavigator.cz , 29. listopad 2011
Nový insekticid emamectin
Ve Francii byla schválena nová insekticidní látka přírodního původu určená pro ochranu vinné révy, jabloní, hrušní, broskvoní, meruněk, kdouloní a nashi proti motýlům z čeledi obalečovitých.

Etický rámec pro biopaliva
agronavigator.cz , 29. listopad 2011
Etický rámec pro biopaliva
Autoři britské zprávy Nuffieldské rady pro bioetiku vytvořili pro praktické zavedení morálních hodnot do rozvoje biopaliv etický rámec, který zahrnuje pět principů.

Nebezpečný výrobek - 6 dílná sada odlivek
František Mariánek, 28. listopad 2011
Nebezpečný výrobek - 6 dílná sada odlivek
Ministerstvo zdravotnictví stanovilo sadu odlivek z Číny jako nebezpečný výrobek z důvodu uvolňování kadmia a olova.

Zpravodaj Bio-info
František Mariánek, 28. listopad 2011
Zpravodaj Bio-info

Bio-info

Informační portál pro ty, kteří žijí BIO


Prosinec v honitbě
František Mariánek, 28. listopad 2011
Prosinec v honitbě
S prosincem nekončí jen kalendářní rok, ale také hlavní lovecká sezona a to jak zvěře spárkaté, tak i drobné.

Zpravodaj KLASA 2011
František Mariánek, 28. listopad 2011
Zpravodaj KLASA 2011
Zpravodaj Klasa 2011

Kvalita králičího masa
agronavigator.cz , 28. listopad 2011
Kvalita králičího masa
Z hlediska získání králičího masa optimální kvality je ideální domácí chov králíků s následným vyzráním a kulinářským zpracováním v čerstvém stavu.