Výsledky statistického zjišťování Obil (MZe) 7 – 04 Čtvrtletní výkaz o zdrojích a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v marketingovém roce 2014/2015.
- Agrární komora
- Agroweb
- Agris
- Asociace soukr. zemědělství
- Agronavigátor - ÚZEI
- Moravskoslezský kraj
- Min. zemědělství
- Min. pro místní rozvoj
- Min. životního prostředí
- Státní zem. interv. fond
- Český statistický úřad
- Sbírka zákonů
- Obchodní rejstřík
- Portál veřejné správy
- Vláda ČR
- Evropská unie
- Státní správa
- Poradci MZe
- Krajská informační střediska
- Infovenkov
- 31. říjen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
číslo 10 ... více - 26. srpen 2025:
Kompost a jeho výhody - leták
Informační leták, kte ... více - 21. srpen 2025:
AGRObase - magazín Agrární komory České republiky rok 2025
číslo 8/2025&nbs ... více
Výsledky statistického zjišťování Obil (MZe) 7 – 04 Čtvrtletní výkaz o zdrojích a užití obilovin a řepky v obchodních a zpracovatelských subjektech v marketingovém roce 2014/2015.
V posledních letech obliba drůbežího masa neustále stoupá a to jak z důvodů rychlé kuchyňské úpravy, tak z důvodů cenových.
V posledních letech obliba drůbežího masa neustále stoupá a to jak z důvodů rychlé kuchyňské úpravy, tak z důvodů cenových.
Chov ovcí a koz je tradičně založen na využití méně úrodných, zejména horských a podhorských oblastí pastvou. V důsledku podpůrných programů se v posledních letech stavy výrazně zvyšují.
V České republice patří vepřové maso tradičně k nejoblíbenějším masům ve spotřebním koši.
11. zasedání Fóra OSN o lesích přineslo prodloužení závazku celosvětově usilovat o udržitelné obhospodařování lesů a zastavení odlesňování
Potravinářská komora ČR a Agrární komora ČR se důrazně ohrazuje proti nepravdivým a silně zavádějícím komentářům některých opozičních poslanců a představitelů Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR k projednávanému zákonu o významné tržní síle.
Pokyny Komise EU pro příslušné orgány pověřené kontrolou shody s právními předpisy s ohledem na stanovení přípustných odchylek od nutričních hodnot uvedených na etiketě.




