Strategické cíle potravinářství do roku 2030
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
Strategické cíle potravinářství do roku 2030
K potravinářskému průmyslu v České republice nepatří jen syrečky a pivo.

Šíření hnědé hniloby bramboru nelze podcenit
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
Šíření hnědé hniloby bramboru nelze podcenit
Bakteriální hnědá hniloba je významným onemocněním lilkovitých rostlin, zejména bramboru, způsobeným bakterií Ralstonia solanacearum.

Klasa se bude udělovat podle nových pravidel, získat značku bude administrativně jednodušší
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
Klasa se bude udělovat podle nových pravidel, získat značku bude administrativně jednodušší
Od 1. února se změní metodika pro udělování značky kvality Klasa.

CENOVÉ HLÁŠENÍ – VEJCE A DRŮBEŽ
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
CENOVÉ HLÁŠENÍ – VEJCE A DRŮBEŽ

CENOVÉ HLÁŠENÍ – VEJCE A DRŮBEŽ


CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU

CENOVÉ HLÁŠENÍ – JUT SKOTU


CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA

CENOVÉ HLÁŠENÍ – PRASATA A SELATA


CENOVÉ HLÁŠENÍ – OBILOVINY
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
CENOVÉ HLÁŠENÍ – OBILOVINY

CENOVÉ HLÁŠENÍ – OBILOVINY


CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY

CENOVÉ HLÁŠENÍ – MLÉKÁRENSKÉ VÝROBKY


ZPRÁVA O TRHU ZELENINY
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
ZPRÁVA O TRHU ZELENINY

ZPRÁVA O TRHU ZELENINY


ZPRÁVA O TRHU VAJEC
Renata Šarjaková, 6. únor 2017
ZPRÁVA O TRHU VAJEC

 

ZPRÁVA O TRHU VAJEC